ساخت فلزیاب چگونه انجام میشود؟

شاید برای شما این سوال پیش آمده است که چگونه گنج یاب درست کنیم؟ و یا بخواهید با نحوه کارکرد گنج یاب و فلزیاب آشنا شوید.

فلزیاب باید طلای جدید را تفکیک نماید تا بتواند طلا قدیمی را بهتر تشخیص دهد زیرا طلا در طول زمان دچار تغییرات و پوسیدگی نمی‌شود تا شرایط مغناطیسی متفاوت را ایجاد نماید که توسط این دسته فلزیاب‌ها یا دستگاه‌های که با تغییر مغناطیس در فاز عمل می‌نماید در عمق قابل تشخیص باشد.[۱۱] دوستان این مطلب درست نیست طلا بعد از گذشت پنجاه سال تحت میدان مغناطیسی زمین دارای میدان می‌شود و این میدان توسط سیستم‌های مگنتومتر قابل شناسایی است و نویسنده این مطلب اطلاعات درستی ندارند برای مثال شما وقتی وارد دستگاه ام آر آی بشی اگه زنجیر طلا داشته باشید با قدرت به دستگاه جذب میشه ؟!

مدل ساخته شده را تست می کنیم. طبق فیلمی که در قسمت پایین می بینید تست موفقیت آمیز بود

نرم افزار فلزیاب با استفاده از تغییر میدان مغناطیسی تلفن همراه شما کار میکنه. با تغییر میدان نرم افزار متوجه اون میشه و به شما گزارش میده.

روش های ذکر شده هم صرفا برای سرگرمی بوده و نتیجه حاصل هم می تواند تا چند سانتی متر عملیات عمق زنی را برای شما انجام دهد.

سیگنال ها تقویت شده و بیزری را به صدا در می آورند. قبل از ساخت این مدار حتماً درس “ساخت مدار وآشنایی با قطعات” را مرور كنید.

در حال حاضر با استفاده از این برنامه، به راحتی می توانید check here گنجیابی با موبایل و هر نوع فلزی را شناسایی و پیدا کنید و بدون هدر دادن زمان برای برنامه های دیگر، از آن استفاده کنید.

این روش ساده تر از روش یک است ولی خب قطعا قدرت کمتری هم داره. برای کسانی که کنجکاو هستن تا یک فلزیاب بسازند روش جالبیه.

این برنامه به شما اجازه می دهد تا گوشی هوشمند خود را کالیبره کنید.

با شرکت در این دوره‌ها، می‌توانید تکنیک‌های بهتری را در استفاده از دستگاه یاد بگیرید و توانایی‌هایتان را بهبود ببخشید.

!! چرا مگر طلا دیامغناطیس نیست؟ چرا ولی تحت شرایط خاص مغناطیسی می‌شود و شش دهم میکرو تسلا مگنت می‌شود.[۱۲][۱۳][۱۴] انواع تفکیک در دستگاه‌های گنج‌یاب[ویرایش]

این یک برنامه ساده است که به دانش خاصی در زمینه فلزیابی نیاز ندارد. با این حال، باید در نظر داشته باشید که سنسور مغناطیسی برای عملکرد صحیح برنامه ضروری است.

گنج‌یابها، دستگاه‌های پیچیده و حساسی هستند که برای شناسایی اجسام زیرزمینی مانند طلا، نقره، جواهرات، و سایر گنجینه‌ها استفاده می‌شوند.

سلام واقعا خسته نباشید توضیحات کاملی دادید بسیار آموزنده بودند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *